Cheesecake salé. Slani čizkejk.

Cheesecake salé aux legumes. Recette pour la croute: 

200gr crackers

20gr beurre

150gr fromage a tartiner.

Recette
pour la garniture:

4 pommes de terres cuites

4oeufs dure

4 poivron rouges cuites

250gr la crème fraiche,

 2 groses tomates

1courgette cuite

6 cas de mayonnaise et 3poignée de fromagepé .

Emiette
les crackers. Faire fondre le beurre et le verser sur les crackers. Ajouter le fromage
à tartiner et former la croute. Laisser dansfrigérateur.

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Rapez
les pommes terres cuites (lorsque vous les faites cuire, il faut les saler) et formez donc deuxième couche. Ajoutez la mayonnaise sur les pommes de terres.

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Rapez
ensuite, les oeufs et formez la troisième couche. Les poivrons sera la quatrième couche( il faudra le faire cuire en le salant, le mettre au four à 250` pendant 20  minutes environ afin d’enlever la peau. Par dessus les poivrons, déposez la creme fraîche que vous aurezlangée avec le fromage à tartiner, et couvrez cette couche de fromagepé.

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Pour
finir, faites la decoration avec les tomates, les courgetes, persil et carottes.

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Za koricu vam je potrebno:

 200gr krekersa,

 20 gr otopljenog putera, 

150 gr krem sira ili bilo kog drugog sira za mazanje

. Za cheesecake:

 4 kuvana krompira srednje veličine, 

4 kuvana jaja, 

4 crvene pečene paprike, 

250gr slane pavlake,

 2 crvena paradajza,

 6 kašika majoneza i 

200 gr rendanog kačkavalja, emmental (emental) 

1 obarena zelena tikvica za oblaganje cheesecake sa strane i za dekoraciju.

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Krekerse izmrvite, dodajte otopljenog putera, promešajte da bi se puter dobro sjedinio sa krekerom, dodajte sir i sjedinite smesu. Plek u kome ćete praviti cheesecake obložite providnom folijom, pa formirajte koricu, debljine otprilike 4 cm. Stavite u frižider da se stegne.

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Za to vreme pripremite povrće, i jaja. Znači skuvajte krompir , jaja, papriku ispecite i oljuštite. Tikvicu isecite na lamele po dužini i poširajte u slanoj kipućoj vodi. Pazite, tikvica veoma brzo omekša i ne treba je dugo poširati.

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Kada pripremite sve što je potrebno, krenite sa montažom: sa strane stavite paradajz isečen na tranševe i tranševe obarene zelene tikvice, gore pri vrhu. Na formiranu koricu premažite pavlaku. Prvi sloj rendani krompir – pavlaka- majonez -rendani kačkavalj, jaja isečena na tranševe- majonez- kačkavalj, paprika-pavlaka, koju ćete pomešati sa krem sirom i premazati preko paprike, rendani kačkavalj i odozgo dolazi dekoracija. Ja sam za dekoraciju koristila peršun, ceri paradajz ,zelenu tikvicu i rotkvice.

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