Poisson pané a la farine de pois chiches. Riba panirana u brašnu od leblebija.

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Recette : 4 filés de truite
la farine de pois chiches
epices de poisson
4 poires
fromage roquefort
fromage gorgonzola
tomates cerises
huile d’olive
vinaigre de balsamique

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Etape 1:
Laver les tomates , disposer les dans une plaque allant au four, saler, sucrer, arroser les avec du vinaigre de balsamique et de l’huile d’olive. Faire cuire au four à 250 degrés, 5 minutes. Sortir la plaque du four .
Étape 2:
laver les poires, couper les en deux, enlever les pépins, disposer les dans une plaque allant au four. Les faire cuire à 250 degrés 15 minutes. Sortir la plaque du four, laisser les poires refroidir. Chaque demie poire farcir avec le fromage et dessus disposer une tomate cerise.

Étape 3:
Dans un saladier mettre la farine, saler , poivrer, ajouter les epices de poisson, paner chaque filet des deux côtés et faire frire dans l’huile d’olive de chaque côté environ 3 minutes.

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Ribu sam često panirala u žitnom i kukuruznom brašnu, pa sam jednog dana odlučila da isprobam varijante paniranja i sa drugim vrstama brašna. Pogled mi je odmah pao na teglu sa brašnom od leblebija.

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Recept za 4 persone:
4 kruške , sorte viljamovka
4 filea roze pastrmke
brašno od leblebija
začin za ribu
maslinovo devičansko ulje
sir rokfor ,sir gorgonzola
so
biber
čeri paradajz
balsamiko sirće

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Etapa 1:
paradajz operite , nemojte skidati peteljke, deluju dekorativno, stavite u plek, posolite, pobiberite, posipajte sirćem, šećerom i uljem i stavite u rernu na 250 stepeni 5 minuta.

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Etapa 2: kruške operite i isecite na pola, očistite ih od semenki , stavite u plek i ispecite ih u rerni na 250 stepeni 20 minuta. Kada budu pečene, izvadite iz rerne, ostavite ih da se ohlade, pa ih napunite sirevima i ukrasite paradajzom.

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Etapa 3:
U jednoj činiji stavite brašna ,dodajte začina za ribu, soli i vegete po ukusu, promešajte i
svaki file pastrmke ispanirajte i sa jedne i sa druge strane, pa pržite u maslinovom ulju srednje temperature sa jedne i sa druge strane oko 3 minuta.
Pržene filee ribe poslažite po ubrusu da upiju višak masnoće, servirajte i dekorišite po vašem ukusu.

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