Pain en bocal. Hleb u tegli.

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Za ovaj hleb mozete koristiti bilo koje testo. Redjajte ga u tegli ,tako sto cete najpre podmazati dno tegle uljem ili puterom a takodje i zidove tegle. Napravite jednu kuglicu testa ,stavite u teglu,nauljite izravnajte sa dnom, nauljite maslinovim uljem, odozgo posipajte malo kurkume-susama, sledeci red testo, pa posipate malo maka, i tako dok ne stignete do vrha. Sacekajte jedno 5-10 minuta i pecite hleb na 250′, 20 minuta.

Pour ce pain vous pouvez utiliser n’importe quelle pâte.
Beurrez votre bocal, mettez une couche de pâte-huile d’olive parsemer curcuma-sésame -pâte -huile d’olive-paprika-pavot,  pâte -huile d’olive-ras el hanout-graines de lin. Laissez la pâte reposer 10 minutes et faire cuire à 250′ pendant  20 minutes.

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