Pain à la farine de maïs et la farine de seigle.Pogača sa ražanim i kukuruznim brašnom

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Nismo mogli sačekati da se ohladi, onako vruća sa sirom, kajmakom i kiselom paprikom…… Ne mogu vam opisati, zato je što pre umesite .

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600gr farine de blé, 100gr farine de mais, 60 gr farine de seigle, 1 oeuf, 1yaourt grec,36 gr de levure de boulangère, 350ml d’eau, 1cas de huile de sésame, 1cac de sucre, 2cac de sel.
Mettre dans l’eau tiede levure boulangère avec 1cac du sucre. Dans un saladier mélanger les farines, rajouter du sel,yaourt, oeuf battu huile, versez d’eau, pétrir la pâte avec la main. Mettre en boule , et laisser doubler de volume dans un endroit tempéré. Avec la pate faîtes une tresse , rouler ,disposer sur la plaque, attendez 15 minute , préchauffé vôtre four et faîtes cuire vôtre pain a 250′ , 25 min.

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Recept: 600gr pšeničnog brašna, 100gr kukuruznog brašna,60 gr ražanog brašna, 36 gr pekarskog kvasca, 350 ml vode, 1 kiselo mleko, 1jaje, 1 kašika susamovog ulja, 1 kašičica šećera, 2 kašičice soli.

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Kvasac potopite u mlakoj vodi dodajte kašičicu šećera i sačekajte da se kvasac otopi. Pomešajte sve sorte brašna, dodajte kiselo mleko, umućeno jaje, ulje , soli i umesite testo. Sačekajte da naraste i oblikujte vašu pogaču po želji. Ja sam je napravila pletenicu uvila u krug i tako stavila u plek.

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