Od starog novo.

Danas sam se malo bavila dekoracijom i iskreno da vam kažem  jako sam zadovoljna rezultatom. Već duže vreme razmišljam da nekako preuredim ovaj moj ormarić i bez ikakve predstave kako treba raditi i dočarati  déchirée  ( dešire-pocepani )  stil , ja započela, svideo mi se početak a kraj još više.

Osim što se bavim kuhinjom uživam i u ručnom radu i  dekoraciji, tako da imam još puno planova koje sam započela ali nikako da ih završim, biće dana i za to. Za sada evo fotografija mog  starog ormara u novom ruhu. 

Pre je izgledao ovako , monotono belo, a danas me svojim izgledom vraća u detnjstvo i  podseća na  kredenac iz naše kuhinje koji je stajao tik pored šporeta u kome smo pekli ovakvu jednu masno -slasnu -hrskavu gibanicu, pa kada je zagrizeš ono se kora raspršti u hiljadu malih hrskavih komadića. Bili  su to bezbrižni dani mog sretnog detinjstva koje sam provodila uz najbolje roditelje na svetu.

Ah da , umalo da zaboravim, ja sam koristila ove boje, na kojima  piše da se radi o dekorativnim bojama na bazi vode. Poreklo Holandija. Verovatno ih ima i kod nas.


Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s